Bästa Top-Brand Löparskor på Nätet
Valutor:
Sweden
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Vi erbjuder snabb leverans till hela world.No försäljning skatt, bäst service, Välkommen att samla in denna plats och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Om du inte är nöjd med våra produkter, kommer vi att vara glada att acceptera en retur.

Otvättade oanvända eller felaktiga produkter som köps från vår webbutik kan returneras för återbetalning eller utbyte inom 14 dagar efter mottagandet. Alla objekt returneras till oss måste vara i originalskick, dvs. oanvända, otvättade, med alla märker fäst. Annars poster kommer att returneras till dig.

Lämna tillbaka

Om du inte är helt nöjd eller om det finns en skillnad med din beställning, vänligen behålla all dokumentation och förpackning och kontakta oss omedelbart genom att skicka en e-post eller i nätet. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner.

1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss.

2. Om åter paketet inte innehåller alla de tillbehör och delar den levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av från det totala produktpriset och kan endast motivera en partiell återbetalning.

3. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg, eller bidraget under på grund av "skillnad", den kostnaden för leverans kommer att dras av från det totala produktpriset.

Utbyten

1. Vi accepterar utbyte för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från det ursprungliga datumet för leverans av ordern. Kontakta oss med ditt ordernummer och vår kundtjänst kommer att hjälpa dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar.

2. Du måste kontakta oss innan han återvände objekten. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

3. Vi täcker inte fraktkostnader utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för transport och hantering av sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.

Du har IP-adress: 34.239.160.113     asics kayano , merrell sandaler , nike free run , timberland skor dam , skor på nätet